Aluminiumdörr

Köp din aluminiumdörr hos oss!

JiWedörren är en egendesignad aluminiumdörr som går att beställa i olika utföranden, med en rad olika funktioner.

Våra aluminiumdörrar passar perfekt till soprum, cykelrum, förråd, tvättstugor och lagerlokaler, likväl som till butiker och industrilokaler. Fördelarna med en aluminiumdörr är bland annat den höga korrosionsbeständigheten och den låga vikten. Denna kombination gör den väldigt användbar på platser där många människor rör sig och dörren därmed används mycket.

 

Några skäl att köpa din aluminiumdörr från oss:

  • Robusta dörrar
  • Flexibla lösningar till våra kunder
  • Minimalt underhåll
  • Dörrar med lång livslängd
  • Stor erfarenhet och kompetens

 

Mer om vår aluminiumdörr

Det finns stora möjligheter att anpassa våra aluminiumdörrar efter era önskemål. Kontakta oss så lovar vi att göra vårt bästa för att förverkliga dessa.

Vår aluminiumdörrar tillverkas i ett flertal standardstorlekar, som enkel- eller som pardörrar. De kan även kundanpassas i olika utföranden och storlekar. Vår standarddörr levereras omålad. Den kan dock lackeras i vilken färg som helst. Om man vill släppa in mer ljus kan dörrarna utrustas med en glasruta. Denna kan vara kantig eller rund, och i vilka mått ni vill.

Vårt standardlås är Assa 560, men vi kan montera andra lås efter era önskemål. Om ni behöver högre säkerhet kan aluminiumdörren levereras godkänd i säkerhetsklass 2, alternativt med inbrottsskydd.

Många olika tillbehör finns också tillgängliga, exempelvis dörrstängare, nödöppnare, ventilationsgaller, mm.

Mer om oss

Vi finns på Arendalsområdet och startades 1978. Förutom aluminiumdörrar så  tillverkar vi även andra produkter såsom konstruktioner av plåt, aluminium, stål och rostfritt material. Vi har ett tiotal anställda och har 1500 kvm att disponera. Bland våra uppdragsgivare kan Volvo Lastvagnar och Volvo Personvagnar nämnas.

 

Kontakta oss för att köpa aluminiumdörr

Om ni vill köpa aluminiumdörr av oss eller har några frågor är det bara att höra av sig till oss på telefon 031-64 35 70, eller via mail på info@jiwedorren.se. Vi ser fram emot att höra av er!

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.