Industridörr

Köp industridörr hos oss!

Är ni i behov av industridörrar? Då har ni hamnat helt rätt. JiWedörren har över 40 års erfarenhet av att leverera aluminiumdörrar av högsta kvalitet, bland annat industridörrar. Om ni anlitar oss kan ni vara säkra på att att få robusta dörrar som håller måttet.

 

Några skäl att köpa industridörr hos oss:

  • Robusta dörrar
  • Flexibla och kundanpassade lösningar
  • Minimalt underhåll
  • Lång livslängd
  • Personal med stor erfarenhet och kompetens

Mer om våra industridörrar

Våra industridörrar kommer i olika storlekar och format. Vi tillverkar normalt våra dörrar i olika standardstorlekar men kan också anpassa formatet efter kundens behov. Vi använder generellt Assa 560 som standardlås, men kan utan problem anpassa oss efter era behov och istället montera ett annat lås. Vid större säkerhetsbehov kan er aluminiumdörr levereras godkänd i säkerhetsklass 2, eller med inbrottsskydd. Våra industridörrar kan definitivt skydda det som finns bakom dörrarna på ett effektivt sätt.

Våra dörrar levereras som standard omålade, men går att lackera om i valfri färg.

Mer om oss

JiWedörren finns i Göteborg och ni hittar oss i Arendalsområdet, där vi huserar i våra 1500 kvadratmeter stora lokaler. Vi har ett tiotal anställda i företaget, som startades 1978. Vi har alltså decennier av erfarenhet av att leverera aluminiumdörrar för olika syften, något som naturligtvis är en kvalitetssäkring.

Kontakta oss för att köpa industridörr

Om ni vill köpa industridörr ifrån oss eller har några frågor är det bara att höra av er till oss på 031-64 35 70. Vi nås också via mail på info@jiwedorren.se. Ni är väldigt välkomna med era frågor eller beställningar!

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.