Säkerhetsdörr

Vi har säkerhetsdörrar av högsta kvalitet!

JiWedörren har egendesignade säkerhetsdörrar som går att få i olika utföranden, med olika funktionalitet. 

Våra säkerhetsdörrar skyddar mot brand, inbrott och oljud, och är användbara i väldigt många olika sammanhang. Våra dörrar är säkra och robusta och du kan vara säker på att de håller högsta möjliga kvalitet.

 

Några skäl att köpa din säkerhetsdörr hos oss:

  • Robusta aluminiumdörrar
  • Lösningar anpassade efter kundens önskemål
  • Minimalt underhåll
  • Dörrar med lång livslängd
  • Personal med stor erfarenhet och kompetens

 

Mer om våra säkerhetsdörrar

Det finns stora möjligheter att anpassa våra säkerhetsdörrar efter era önskemål. Om ni kontaktar oss och berättar dessa, så lovar vi att göra vårt bästa för att förverkliga dem. Våra säkerhetsdörrar tillverkas i olika standardstorlekar, men kan även kundanpassas. Många olika tillbehör finns också tillgängliga, bland annat nödöppnare, dörrstänger och ventilationsgaller.

 

Mer om oss

JiWedörren finns i Göteborg, och är belägna på Arendalsområdet. Vi Startade upp 1978, och har numera ett 10-tal anställda. Bland kunderna återfinns bland annat Volvo Lastvagnar och Volvo Personvagnar.

Kontakta oss för att köpa säkerhetsdörr

Låter detta intressant? Tveka då inte med att höra av dig till oss för frågor eller beställning. Våra säkerhetsdörrar håller hög kvalitet, och vi kan säkert komma fram till en lösning som passar era behov. Vi är experter på kundanpassade lösningar.

Ni når oss på telefonnummer 031-64 35 70. Vi finns också på mailadressen info@jiwedorren.se. Vi ser fram emot att höra av er, och att leverera robusta, högkvalitativa säkerhetsdörrar som uppfyller era behov.

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.