Soprumsdörr

Köp soprumsdörr hos Jiwedörren

Behöver ni en soprumsdörr av högsta kvalitet? Då har ni hamnat helt rätt. Vi är ett företag med över 40 års erfarenhet av att leverera kundanpassade aluminiumdörrar, bla soprumsdörrar. Våra robusta dörrar passar väldigt bra i lokaler där många människor rör sig. Om ni anlitar oss kan ni vara säkra på att er soprumsdörr håller måttet.

 

Några anledningar att köpa soprumsdörr hos oss:

  • Robusta dörrar
  • Kundanpassade önskemål
  • Minimalt underhåll
  • Lång hållbarhet
  • Stor erfarenhet och kompetens

Mer om våra soprumsdörrar

Våra soprumsdörrar tillverkas i en rad standardstorlekar, som enkel- eller pardörrar. De kan dock även kundanpassas i olika utföranden och storlekar. Vår standarddörr levereras i omålad aluminium, men kan med fördel lackeras i regnbågens alla färger. Standardlåset vi använder är Assa 560, men vi kan utan problem montera just det lås ni önskar.

Om oss

JiWedörren finns i Göteborg och är beläget i Arendalsområdet. Vi har numera ett tiotal anställda och huserar i 1500 kvm stora lokaler. Vi har en del exklusiva uppdrag, bland annat återfinns Volvo Personvagnar och Volvo Lastvagnar bland de som beställer dörrar från oss. Vi startade upp 1978 och har därför hunnit samla på oss en hel del värdefull erfarenhet genom åren, något som givetvis är en kvalitetssäkring.

Kontakta oss om ni behöver köpa soprumsdörr

Låter detta som något för er? I så fall är det bara att höra av er till oss på 031-64 35 70 eller via mail på info@jiwedorren.se. Vi ser fram emot att höra av er och att leverera soprumsdörrar av högsta kvalité till er i en snar framtid. Välkomna!

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.