Ställverksdörr

Köp ställverksdörr hos oss!

Behöver ni köpa ställverksdörr? Då är ni definitivt på rätt plats. JiWedörren har stor erfarenhet av att leverera kundanpassade lösningar när det gäller underhållsfria dörrar i aluminium, bland annat ställverksdörrar. Våra aluminiumdörrar håller högsta kvalitet och anpassas lätt efter era önskemål och specifikationer. 

 

Några anledningar att köpa ställverksdörr från oss:

  • Robusta dörrar av hög kvalitet
  • Kundanpassade lösningar
  • Minimalt underhåll
  • Lång livslängd
  • Över 40 års erfarenhet

Mer om våra ställverksdörrar

Våra ställverksdörrar kommer i olika format och storlekar. De tillverkas normalt i olika standardstorlekar, men kan anpassas efter kundens behov. Det finns också flera tillbehör tillgängliga, däribland ventilationsgaller, dörrstänger och nödöppnare.

Vårt standardlås är Assa 560, men vi kan utan problem montera andra lås vid behov. Om ni vill ha högre säkerhet kan er ställverksdörr levereras godkänd i säkerhetsklass 2. Det går också att fixa en dörr med inbrottsskydd.

Våra standarddörrar levereras omålade, men kan utan problem lackeras i alla färger.

Mer om oss

Vi finns i Göteborg, i Arendals området. Företaget grundades 1978 och har i nuläget ett 10-tal anställda. Bland våra kunder återfinns bland annat Volvo Personvagnar och Volvo Lastvagnar. 

Förutom aluminiumdörrar så tillverkar vi även andra produkter, bland annat olika konstruktioner i aluminiumplåt, stål och rostfritt material. 

 

Kontakta oss för att köpa ställverksdörr

Låter detta som något för er är det bara att höra av er till oss. Vårt telefonnummer är 031-64 35 70, och mailadressen är info@jiwedorren.se. Vi svarar gärna på de frågor ni kan tänkas ha. Om ni beställer från oss kan ni vara säkra på att få en ställverksdörr av högsta kvalitet. Vi ser fram emot att höra av er!

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.